Mezinárodní marketingová komunikace v kampaních společnosti - Khramkova, Yevheniya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Bischofová, Sylva (2011)
Práce se zabývá teoretickým popisem efektivní marketingové komunikace a její komponent. Praktická část práce je zaměřená na popis marketingové kampaně, uskutečněnou marketingovou agenturou SEAL Communication s.r.o. Výstupem práce je návrh marketingové kampaně, která je zaměřená na zahraniční trhy. Kromě toho, v praktické části je také nasimulováno její řešení.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní marketing; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; international marketing; communication in marketing; master's theses