Udržitelnost sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize - Pliška, Michal (2011)
Úkolem bakalářské práce je zjistit, zda-li je sociální situace obyvatelstva udržitelná i v období hospodářské krize a zda-li je systém sociální ochrany finančně udržitelný. K tomu je zapotřebí analyzovat míru ovlivnění sociální situace obyvatelstva hospodářskou krizí, schopnost systému sociální ochrany zmírňovat její dopady a vývoj příjmů a výdajů státního rozpočtu v relevantním období.