Udržitelnost sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize - Pliška, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bartošová, Jitka; Syrovátka, Oldřich (2011)
Úkolem bakalářské práce je zjistit, zda-li je sociální situace obyvatelstva udržitelná i v období hospodářské krize a zda-li je systém sociální ochrany finančně udržitelný. K tomu je zapotřebí analyzovat míru ovlivnění sociální situace obyvatelstva hospodářskou krizí, schopnost systému sociální ochrany zmírňovat její dopady a vývoj příjmů a výdajů státního rozpočtu v relevantním období.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: obyvatelstvo; hospodářská krize; sociální politika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; population; economic crises; social policy; bachelor's theses