Personální systém ve firmě ISOTHERM, s.r.o. - Smolíková, Petra (2011)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit stávající odměňovací systém a navrhnout jeho změnu ve firmě ISOTHERM s.r.o. se zaměřením na jedno středisko firmy. Další řešenou problematikou je změna programu zaměstnaneckých výhod, která bude nahrazena novým systémem zaměřujícím se více na potřeby a přání zaměstnanců firmy.