Personální systém ve firmě ISOTHERM, s.r.o. - Smolíková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Bubnová, Květa (2011)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit stávající odměňovací systém a navrhnout jeho změnu ve firmě ISOTHERM s.r.o. se zaměřením na jedno středisko firmy. Další řešenou problematikou je změna programu zaměstnaneckých výhod, která bude nahrazena novým systémem zaměřujícím se více na potřeby a přání zaměstnanců firmy.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: personální management; odměňování; produktivita práce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; compensation; labor productivity; master's theses