Analýza a rozbor vývojových tendencí v oblastí investičního bankovnictví v období 2006-2010 - Hobza, Vladimír; Veselá, Jitka; Havlíček, David, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu a rozbor trendů investičního bankovnictví v období 2006 - 2010. Jedná se převedším o trendy sekuritizace, konsolidace odvětví investičního bankovnictví a nové regulace. Diplomová práce důkladně analyzuje jednotlivé trendy a hledá souvislosti mezi nimi a dopady do vývoje celého odvětví investičního bankovnictví. Vývoj je dokreslen na příkladech několika konkrétních bank a holdingových společností v Evropě a ve Spojených státech amerických. Poslední část představuje nástin nové regulace a připravovaných změn v odvětví.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses