Restrukturalizace společnosti Technistone,a.s. - Siparau, Aliaksei; Kislingerová, Eva, 1950-; Novák, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce "Restrukturalizace společnosti Technistone, a.s." sleduje dva základní cíle: zpracování analýzy za účelem posouzení výchozí finanční situaci podniku včetně identifikaci příčin vzniku a návrh restrukturalizačních opatření směřujících k záchraně a finanční stabilizaci společnosti. Jako základní metody pro analýzu jsou použité standardní nástroje finanční analýzy podniků. Restrukturalizační opatření jsou navrhována na základě výsledků analýzy a používaného v praxi konceptu pro řízení proudu změn za podmínek krizi -- "V Konceptu". Závěrem práce je tak zjištění stavu předlužení a krize likvidity ve společnosti Technistone. Navrhované řešení spočívá v kombinaci záchranných kroků, z nichž hlavním je zahájení a úspěšné ukončení soudního procesu reorganizace závazků firmy.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses