Příprava, financování a realizace projektu 7. rámcového programu EU v oblasti ICT - Kašparová, Lenka; Kačín, Radovan; Němec, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce analyzuje organizačně administrativní kroky a dopady integrace rozsáhlého projektu 7. rámcového programu z oblasti vývoje a výzkumu do stávajícího prostředí zavedené středně velké společnosti se zahraniční účastí působící na českém trhu. Práce poukazuje na jeden z mnoha způsobů implementace projektu do vnitropodnikových struktur, jejich složitost, možná úskalí. Praktická část analyzuje počáteční průběh projektu, konkrétní nedostatky a pochybení, ke kterým došlo v implementační fázi a následné praktické doporučení z finančního, administrativně právního a organizačního hlediska.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses