Mezipodnikové srovnání mlékáren v ČR - Louda, Tomáš; Mikan, Pavel, 1963-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se zabývá mezipodnikovým srovnáváním dvanácti vybraných českých mlékáren za období 2005-2009. Podniky jsou seřazeny pomocí vícerozměrných metod podnikového srovnávání s použitím poměrových ukazatelů finanční analýzy jako kritérii, rozčleněny do skupin klasifikační metodou a podrobeny grafické spider analýze. Jsou posouzeny rozdíly mezi použitými metodami, stejně jako přednosti a nedostatky jednotlivých mlékáren.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses