Role a působnost interního auditu v nadnárodních společnostech - Ročková, Kateřina; Dvořáček, Jiří, 1947-; Matoušková, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se věnuje internímu auditu v nadnárodních společnostech v energetickém průmyslu. Cílem této diplomové práce je představení interního auditu ve vybraných nadnárodních společnostech. V rámci každé společnosti je popsáno postavení interního auditu v dané organizaci, proces interního auditu, proces plánování interního auditu. Dále se práce věnuje sledování nápravných opatření, provádění následných auditů a prevencí podvodného jednání, a zda prevence je nebo není v organizaci zavedena či jakým způsobem je prováděna.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses