Portálové řešení správy dokumentů a jejich oběhu - Štěpán, Radek; Kunstová, Renata, 1962-; Kapitán, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce pojednává o správě dokumentů a jejich oběhu. Cílem diplomové práce je analyzovat stávající situaci správy podnikového obsahu na soukromé univerzitě a na základě provedené analýzy naplánovat portálové řešení správy dokumentů a jejich oběhu a implementovat jeho pilotní verzi. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje prostředí univerzity a uvádí podnět ke zpracování projektu. Druhá část práce popisuje architekturu informačního systému a současný stav správy podnikového obsahu na univerzitě. Třetí, závěrečná, část popisuje architekturu a plán implementaci portálového řešení.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses