Průzkum systémové integrace v domácnostech - Randl, Milan; Basl, Josef, 1961-; Houdek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato diplomová práce tvoří ucelený pohled na systémovou integraci domácnosti, včetně veřejného průzkumu této oblasti. Domácnost se zpravidla skládá z několika různých systémů, které jsou ovládány odděleně a nejsou mezi sebou vzájemně propojeny. Smyslem systémové integrace domácnosti je propojit veškerá elektronická zařízení v domě tak, aby tvořila celek a domácnost se stala bezpečnější, úspornější a komfortnější. Veřejný průzkum, tvořící praktickou část diplomové práce, přináší pohled na systémovou integraci domácnosti v České republice a zároveň může sloužit výrobcům a prodejcům řídicích systémů jako cenný zdroj informací pro další vývoj produktů a stanovení prodejní strategie.
Vedoucí práce: Josef Basl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses