Socioekonomická analýza fungování úzce specializovaného sportovního zařízení - Bartošová, Kristýna; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předložená diplomová práce si klade za cíl aplikovat metody hodnocení investic na projekt úzce specializovaného sportovního zařízení. Pomocí Cost Benefit analýzy, kriteriálních ukazatelů a analýzy rizika zhodnotit přínosy a náklady projektu sportovní infrastruktury. Teoretická část se zabývá definicí sportovní infrastruktury, metodika přináší teoretický základ metod později využitých v praktické části. Jedná se o již zmíněnou Cost Benefit analýzu, analýzu rizika, SWOT analýzu a marketingové strategie. Pro dokreslení situace se praktická část kromě samotné socioekonomické analýzy věnuje též statistickým údajům týkajících se vybavenosti krajů ČR sportovními zařízeními a strategickými dokumenty ČR, které slouží jako podklad pro sociologickou část analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses