Energetická politika EU - současný stav a výhled do budoucna - Dvořáková, Anna; Bič, Josef; Vondrušková, Barbora, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá energetickou politikou EU. Zkoumá její jednotlivé cíle, především energetickou bezpečnost. V práci je zhodnoceno, jak se daří cíle naplňovat, jak spolu souvisí a zda jsou koherentní. Také je naznačen možný vliv budoucího rozšiřování EU.
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses