Zhodnocení využitelnosti strukturálních fondů v malém podniku - Trojanová, Zuzana (2011)
Práce pojednává o projektu financovaném ze zdrojů EU, zaměřeném na profesní vzdělávání zaměstnanců. Projekt je realizován v rámci Operačního programu Praha -- Adaptabilita, prioritní osy č.1. Cílem práce je vyhodnocení průběhu celého projektu, jeho přínosů pro zaměstnance i pro firmu jako takovou. Práce provádí průběhem celého projektu, od samotné myšlenky na realizaci, přes výběr vhodného dotačního programu, sepsání žádosti, výběrové řízení na dodavatele, realizaci a ukončení projektu, včetně jeho vyhodnocení.