Zhodnocení využitelnosti strukturálních fondů v malém podniku - Trojanová, Zuzana; Svobodová, Ivana, 1969-; Potluka, Oto, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce pojednává o projektu financovaném ze zdrojů EU, zaměřeném na profesní vzdělávání zaměstnanců. Projekt je realizován v rámci Operačního programu Praha -- Adaptabilita, prioritní osy č.1. Cílem práce je vyhodnocení průběhu celého projektu, jeho přínosů pro zaměstnance i pro firmu jako takovou. Práce provádí průběhem celého projektu, od samotné myšlenky na realizaci, přes výběr vhodného dotačního programu, sepsání žádosti, výběrové řízení na dodavatele, realizaci a ukončení projektu, včetně jeho vyhodnocení.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses