Signální monitoring chování dodavatelů/zákazníků - Bukovský, Radim (2011)
Diplomová práce obsahuje poznatky týkající se poměrně mladého odvětví informačního průmyslu -- signálního monitoringu. Po přečtení práce získá čtenář představu o tom, co signální monitoring znamená, k čemu je uţitečný, jakým způsobem je reprezentován a jaká je jeho budoucnost. Hlavní částí této práce je představení produktů přivádějících teorii signálního monitoringu v praxi, popis jejich funkcionality a návrh rozšiřujících funkcí pro určité softwarové řešení. V práci je také obsaţen návrh moţných oblastí k monitorování pro konkrétní společnost.