Signální monitoring chování dodavatelů/zákazníků - Bukovský, Radim; Molnár, Zdeněk, 1939-; Nečas, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce obsahuje poznatky týkající se poměrně mladého odvětví informačního průmyslu -- signálního monitoringu. Po přečtení práce získá čtenář představu o tom, co signální monitoring znamená, k čemu je uţitečný, jakým způsobem je reprezentován a jaká je jeho budoucnost. Hlavní částí této práce je představení produktů přivádějících teorii signálního monitoringu v praxi, popis jejich funkcionality a návrh rozšiřujících funkcí pro určité softwarové řešení. V práci je také obsaţen návrh moţných oblastí k monitorování pro konkrétní společnost.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses