Překážky rozvoje cestovního ruchu v ČR - Studničková, Iveta; Jarolímková, Liběna; Vogelová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce se zabývá významem cestovního ruchu pro Českou republiku a překážkami, které brání jeho optimálnímu rozvoji. V rámci práce je analyzován dokument "55 překážek cestovního ruchu v ČR", jsou popsány jednotlivé překážek a na základě dotazníkové šetření mezi odborníky cestovního ruchu je význam těchto překážek aktualizován a vyhodnocen.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses