Úloha internetu v marketingu - Benešová, Petra; Průša, Přemysl, 1980-; Plachý, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit úlohu internetu v marketingu, především v komerčních komunikacích. Teoretická část charakterizuje stručně marketingový mix na internetu a podrobně se zabývá online komunikacemi, jejich výhodami, nevýhodami, efektivitou a důležitostí jednotlivých druhů. V praktické části je představena analýza mého podnikání v oblasti výživového poradenství a rozebrán přístup k využití internetu k marketingovým účelům. Následně je pomocí provedeného dotazování zjištěn postoj uživatelů internetu k vybraným formátům internetové reklamy. Výstupem práce je doporučení pro subjekty využívající internet ke svému podnikání a k propagaci firmy.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses