Regionalismus v Latinské Americe - aktuální trendy - Siegelová, Romana; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Hlavním cílem předkládané bakalářské práce je představení nového integračního seskupení UNASUR, srovnání s ostatními integračními uskupeními, analýza názorů na jeho působení a také charakteristika jeho současného vývoje. Dílčím cílem práce je analýza budoucího vývoje regionalismu v Latinské Americe. Dále se v práci pokouším zodpovědět tyto otázky: Obstojí UNASUR v plnění svých cílů a bude schopen efektivně fungovat? Jaké jsou vyhlídky některých integračních uskupení do budoucna?
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses