Rusko a štáty SNS – komparácia hlavných ekonomických problémov - Isteníková, Jana; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cieľom práce "Rusko a štáty SNS -- komparácia hlavných ekonomických problémov" je predovšetkým poskytnúť celkový obraz o post sovietskom priestore po rozpade Sovietskeho zväzu a vzťahoch Ruskej federácie s ostatnými štátmi SNS, so zameraním sa hlavne na porovnanie dosiahnutých úspechov na jednej strane a analýzu s tým súvisiacich problémov na strane druhej. Práca na sústreďuje hlavne na komparáciu štátov z ekonomického a priemyselného hľadiska s bližším zameraním sa na nerastné suroviny.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses