Česko(slovensko)-izraelské vztahy - Svobodová, Kateřina; Havlová, Radka, 1975-; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se zabývá problematikou vztahů mezi Českou republikou a Státem Izrael od jejich počátků až po současné dny. Práce je dělena do tří částí. V první kapitole je popsán vývoj vzájemných vztahů do roku 1989 s důrazem na události 20. století. Druhá část pojednává o současných česko-izraelských stycích a část třetí analyzuje úlohu České republiky v izraelsko-palestinském konfliktu.
Vedoucí práce: Radka Havlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses