HTML 5 a CSS 3 - Valoušek, Filip; Burkoň, Lukáš; Mittner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
HTML a CSS jsou základní jazyky, bez kterých se dnes neobejde v podstatě žádná webová prezentace. V současnosti jsou ve vývoji nové verze těchto jazyků HTML 5 a CSS 3, které postupně začínají být implementovány do nových verzí nejrozšířenějších prohlížečů. Cílem této práce je přinést přehled nových prvků v těchto jazycích a hlavních rozdílů HTML 5 a CSS 3 oproti jejich předchozím verzím. Práce také obsahuje praktickou ukázku, na které jsou nové vlastnosti představeny. Na této praktické ukázce byl zároveň proveden test podpory nových prvků ve čtyřech různých prohlížečích a výsledky tohoto testu jsou rovněž součástí této práce.
Vedoucí práce: Lukáš Burkoň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses