Finanční analýza Českých drah - Jurek, Martin; Synek, Miloslav, 1935-2022; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tématem této diplomové práce je posouzení hospodaření konsolidované skupiny Českých drah za sledované období let 2005 -- 2009. První část práce seznamuje čtenáře se strukturou a minulostí skupiny za sledované období, dále následují části věnované samotné finanční analýze. Ta je rozdělena na základní metody finanční analýzy, bankrotní a bonitní modely a analýzu výkonnosti dle metodiky Quelle. Závěr práce se zabývá pohledem do budoucna a transformačním programem Vize 2012.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses