Role lidského kapitálu v procesu offshoringu na příkladu Česka a Rumunska - Vaněčková, Eva; Bič, Josef; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce podává ucelený pohled na rozdíly v kvalitativní úrovni lidského kapitálu v České republice a Rumunsku. Práce porovnává faktory v oblasti lidského kpitálu, které souvisejí s rozhodnutím investora o offshoringu do dané země. Poskytuje náhled na vývoj lidského kapitálu zemí v budoucnosti, jeho efektivního využití nebo v opačném případě zhoršení jeho konkurenceschopnosti.
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses