Analýza dostupnosti informací vybraných dopravních společností - Buman, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Sigmund, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato diplomová práce se zabývá dostupností informací na webových stránkách sektoru dopravních firem působících na poli osobní přepravy. Pozornost je věnována sestavení metodiky pro tvorbu webové analýzy s výrazným důrazem na dostupnost informací a uspokojení informačních potřeb širšího spektra uživatelů. Tato metodika byla otestována na webových stránkách třech dopravních firem, konkrétně se jedná o CDS Náchod, Eurolines a České dráhy. Testovaná metodika může dále sloužit buď pro analýzy dalších dopravních firem, nebo též jako návod pro tvorbu nových webů firem působících v dopravním sektoru. Při úpravě informačních potřeb je možné tuto metodiku také použít pro analýzy webových stránek libovolného sektoru.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses