Ekonomické vztahy České republiky a Číny - Bránová, Michaela (2011)
Cílem této práce je na základě statistických údajů, institucionálních a smluvních podkladů komplexně zanalyzovat obchodní vztahy mezi Českou republikou a Čínou, posoudit jejich potenciál, především pro českou ekonomiku, zobrazit možnosti vstupu na čínský trh, poukázat na jeho specifika a naznačit predikci vývoje těchto vazeb do budoucna.