Ekonomické vztahy České republiky a Číny - Bránová, Michaela; Žamberský, Pavel; Zapletal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je na základě statistických údajů, institucionálních a smluvních podkladů komplexně zanalyzovat obchodní vztahy mezi Českou republikou a Čínou, posoudit jejich potenciál, především pro českou ekonomiku, zobrazit možnosti vstupu na čínský trh, poukázat na jeho specifika a naznačit predikci vývoje těchto vazeb do budoucna.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses