Implementace metodiky řízení projektů PRINCE2 do služby Unicorn Universe - Mikloš, Jiří; Hrůzová, Helena, 1954-; Brabec, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je analýza vhodnosti internetové služby Unicorn Universe, kterou provozuje společnost Unicorn, pro implementaci informačního systému na podporu řízení projektů dle metodiky PRINCE2. Teoretická a metodologická část diplomové práce obsahuje popis metodiky pro podporu řízení projektů PRINCE2 a popis metod použitých při zpracování diplomové práce. V rámci analytické části je nejdříve provedena analýza požadavků na systém pro podporu řízení projektů dle metodiky PRINCE2 a následně analýza služby Unicorn Universe, která potvrdila splnění definovaných požadavků a tedy vhodnost služby Unicorn Universe pro implementaci systému pro podporu řízení dle metodiky PRINCE2. Tato vhodnost je potvrzena implementací vybraného procesu metodiky do služby Unicorn Universe. Společnosti Unicorn je v diplomové práci doporučena implementace metodiky do služby Unicorn Universe a jsou odhadnuty ekonomické a mimoekonomické efekty této implementace pro společnost Unicorn a její zákazníky.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses