Analýza trhu práce České republiky. - Bezděk, Jan (2011)
Hlavním cílem této práce je analyzovat situaci na trhu práce v české republice v letech 2002 -- 2010. Zvláštní důraz je v praktické části kladen na důsledky hospodářské krize na trh práce.