Analýza trhu práce České republiky. - Bezděk, Jan; Pavelka, Tomáš, 1975-; Džbánková, Zuzana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Hlavním cílem této práce je analyzovat situaci na trhu práce v české republice v letech 2002 -- 2010. Zvláštní důraz je v praktické části kladen na důsledky hospodářské krize na trh práce.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses