Jak si založit podnik - Kokešová, Tereza; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je podat ucelený přehled o činnostech, které předcházejí samotnému založení podniku a ověřit životaschopnost konkrétního podnikatelského záměru. Teoretická část je zaměřena na definici základních pojmů, rozbor právního prostředí podnikání v České republice, podnikatelský plán a event management. Praktická část je pak tvořena popisem konkrétního podnikatelského projektu na založení podniku, jehož hlavní činností bude event management. Skládá se z volby názvu společnosti, volby právní formy podnikání, postupu založení společnosti a podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses