Interní audit ve veřejné správe - Neumann, Miroslav; Dvořáček, Jiří, 1947-; Štědroňký, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
V diplomové práci se zaměřuji na oblast interního auditu ve veřejné správě v České republice. V teoretické části se zabývám pojmem auditu, definicemi a jeho vývojem. Dále se věnuji Standardům, Etickému kodexu a systému pro vnitřní finanční kontrolu ve veřejné správě (PIFC). Jako hlavní cíl diplomové práce jsem si vytyčil poskytnutí uceleného obrazu o interním auditu na Krajském úřadu Jihočeského kraje. V praktické části uvádím postavení interního auditu, jeho činnosti u výše uvedeného úřadu veřejné správy. Na konkrétním příkladu uvádím jednotlivé fáze provádění auditu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses