Teorie oceňování nemovitostí, ocenění konkrétní nemovitosti - Dvořáková, Jitka; Heřman, Jan; Godány, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce pojednává o problematice oceňování nemovitostí. Ve své teoretické části se zabývá základními pojmy z oblasti oceňování nemovitostí a metodami, které se při oceňování nemovitostí používají. V praktické části je již oceněna konkrétní nemovitost a to rodinný dům s příslušenstvím pomocí administrativní metody oceňování. Ocenění je provedeno administrativním způsobem podle oceňovací vyhlášky.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses