Analýza personální práce ve společnosti Makovec a.s. - Černá, Tereza (2011)
Tématem diplomové práce je analýza personální práce ve společnosti Makovec a.s., která zpracovává, vyrábí a prodává maso a masné výrobky. Práce je rozdělena na část teoretickou, ve které jsou charakterizovány jednotlivé personální činnosti, a část praktickou, kde jsou porovnávány teoretické poznatky s praktickými skutečnostmi v dané společnosti. Analýza je zaměřena na získávání, výběr, přijímání, adaptaci, hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců a jejím cílem je identifikovat přednosti a nedostatky a pokusit se navrhnout alternativní způsob řešení.