Analýza personální práce ve společnosti Makovec a.s. - Černá, Tereza; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tématem diplomové práce je analýza personální práce ve společnosti Makovec a.s., která zpracovává, vyrábí a prodává maso a masné výrobky. Práce je rozdělena na část teoretickou, ve které jsou charakterizovány jednotlivé personální činnosti, a část praktickou, kde jsou porovnávány teoretické poznatky s praktickými skutečnostmi v dané společnosti. Analýza je zaměřena na získávání, výběr, přijímání, adaptaci, hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců a jejím cílem je identifikovat přednosti a nedostatky a pokusit se navrhnout alternativní způsob řešení.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses