Hodnocení investičního projektu fotovoltaické elektrárny - Marková, Lucie; Švecová, Lenka; Hospodka, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola definuje cíl práce. V druhé kapitole je shrnuta teoreticko-metodologická část. Teoreticko-metodologická část se zabývá analýzou okolí, přípravou a realizací projektu, metodami vyhodnocení investic a stanovením rizika projektu výstavby fotovoltaické elektrárny. Třetí část je částí aplikační. Jedná se o uvedení teoretických poznatků do praxe. Třetí kapitola obsahuje analýzu okolí, popis společnosti, ekonomické zhodnocení a zhodnocení rizikovosti investice.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses