Audit pohledávek a závazků se zaměřením na zaměstnance - Knorová, Pavla; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Stacha, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem této diplomové práce je propojit teoretickou část týkající se auditu a jeho právní úpravy, mzdové oblasti a zúčtovacích vztahů s praktickou částí. Praktická část se věnuje auditorským postupům se zaměřením na testování pohledávek a závazků za zaměstnanci.Poslední kapitola je ryze praktická a zmiňuje postupy a zajímavosti v existující společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses