Finanční benchmarking - Kálalová, Zuzana; Neumaierová, Inka, 1960-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace podniku PROTON, s.r.o., který se zabývá výrobou oken. Práce je rozdělena na dvě části, kde první část obsahuje teoretické informace o finanční analýze a metodách využitých v části praktické. Ta pak obsahuje podrobný popis analyzované společnosti, jejího okolí a samotnou analýzu. Vedle rozboru podnikových finančních ukazatelů bylo provedeno srovnání s odvětvím (OKEČ 25 / CZ-NACE 22) a to na základě Benchmarkingového diagnostického systému INFA. V závěru práce jsou na základě zhodnocení celkové finanční situace podniku vyzdvihnuty jeho silné a slabé stránky a jsou navrhnuta možná řešení a zlepšení.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses