Rozbor využití obnovitelných zdrojů energie v České republice - Vašek, Michal; Vondrušková, Barbora, 1977-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této bakalářské práce je představit čtenáři současnou koncepci energetického mixu České republiky, jeho vývoj a předpoklady pro vývoj do budoucna. Bude provedena analýza energetické politiky se zaměřením na obnovitelné zdroje energie, kde budou uvedena jednotlivá pozitiva a negativa. Dále bude energetický plán do budoucna porovnán s vybranými státy EU.
Vedoucí práce: Barbora Vondrušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses