Projektové řízení malých a středních týmů a analýza podpůrných aplikací - Demuth, Jan; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Kučera, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tématem této diplomové práce je problematika projektového řízení malých a středních týmů a analýza nástrojů pro podporu řízení projektů. Jejím hlavním cílem je zmapování a popsání vlastností podpůrných nástrojů, které jsou v současné době dostupné. V souladu s dnešním trendem webových aplikací a jejich poskytováním v modelu SaaS (Software as a Service) je pozornost zaměřena především na opensource nebo zdarma šířené produkty provozované právě prostřednictvím webového rozhraní. Analýzou těchto nástrojů vznikl přehled dostupné funkcionality v jednotlivých produktech, na jehož základě jsou vybrány nástroje vhodné pro provoz a podporu řízení projektů v modelových situacích menších a středních týmů ve firemním i školním prostředí a na simulovaných projektech jsou jejich možnosti ověřeny prakticky.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses