Získávání a výběr pracovníků banky se zaměřením na využití metod Assessment Centre - Zobaníková, Iveta (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou získávání a výběru zaměstnanců, a to zejména pomocí metody Assessment Centre. Obsahuje popis tohoto procesu v ČSOB, a dále zkoumá rozdíly mezi interní a externí formou AC. Kritériem hodnocení vhodnosti výběrové metody je fluktuace pracovníků na pozicích, u nichž se obě formy AC uplatňují.