Získávání a výběr pracovníků banky se zaměřením na využití metod Assessment Centre - Zobaníková, Iveta; Kleibl, Jiří; Krulichová, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou získávání a výběru zaměstnanců, a to zejména pomocí metody Assessment Centre. Obsahuje popis tohoto procesu v ČSOB, a dále zkoumá rozdíly mezi interní a externí formou AC. Kritériem hodnocení vhodnosti výběrové metody je fluktuace pracovníků na pozicích, u nichž se obě formy AC uplatňují.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses