Treasury a jeho fungování v rámci banky - Neubauerová, Lucie; Moravec, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V této bakalářské práci se autorka zaměřuje na vnitřní aspekty Treasury oddělení komerční banky s následnou analýzou celkových a jednotlivých skupin výnosů s grafickým zobrazením vývoje v měsíčních časových řadách v letech 2006 -- 2010. Cílem práce je zhodnotit funkčnost Treasury a souhrnně analyzovat jednotlivé typy výnosových skupin a zobrazit jejich zastoupení na celkových výnosech. Součástí práce je i stručné odůvodnění nejvyšších výkyvů celkových výnosů i jednotlivých výnosových skupin. Závěr práce přináší nejen komplexní shrnutí a zhodnocení Treasury oddělení, ale snaží se upozornit i na možnosti budoucího vývoje Treasury samotného a poukázat na případné širší užití analyticko-praktických metod.
Vedoucí práce: Lukáš Moravec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses