Analýza bankovních produktů určených ke zhodnocování volných peněžních prostředků pro fyzické osoby - Jírů, Zdeněk; Moravec, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce analyzuje a porovnává bankovní produkty zhodnocující peněžní prostředky střadatelů, kterými jsou fyzické osoby. V první části se zabývá vymezením subjektů nabízejících tyto služby. Poté začleňuje nejčastěji využívané depozitní produkty do oblasti bankovnictví, uvádí jejich charakteristiku a vzájemné odlišnosti. Poslední část hodnotí současnou situaci uvedeného klienta a nabízí mu nejvhodnější produkty vyskytující se na českém trhu. Rovněž zmiňuje odlišnosti retailového a privátního bankovnictví - uvádí, podle čeho jsou klienti zařazováni do každé z kategorií, odlišuje priority, nabízené služby, stanovování poplatků a výnosů ze svěřených prostředků a zdůrazňuje individuálnost privátního bankovnictví.
Vedoucí práce: Lukáš Moravec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses