Postavení Singapuru ve světové ekonomice - Loskotová, Marie; Pavlík, Petr, 1957-; Zapletal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá především analýzou současného stavu singapurské ekonomiky zahrnující makroekonomické údaje s důrazem na zahraniční obchod a investice, které jsou motorem hospodářství Singapuru a určují hlavní zaměření politické i ekonomické strategie země. Cíl práce je nalézt hlavní příčiny úspěchu této země, pojmenovat je a dále zjistit, jaké výsledky dosahuje Singapur v porovnání některých odvětvích s těmi nejvýkonnějšími ekonomikami světa.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses