Daně z příjmů právnických osob v účetnictví - Kalivodová, Tereza; Randáková, Monika, 1966-; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem této diplomové práce na téma "Daně z příjmů právnických osob v účetnictví" je ukázat, jaké místo tato daň zaujímá v daňovém systému České republiky, vymezit současnou legislativu, která tuto problematiku upravuje, popsat postupy zjišťování výše daně jak splatné, tak i odložené a jejich následného účtování a vykazování v účetní závěrce. Závěrem je zobrazení vlivu těchto daní na disponibilní zisk účetní jednotky.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses