Slovenská dôchodková reforma - Lukačovský, Tomáš; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Nohál, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Práca sa zaoberá dôchodkovým systémom na Slovensku. V prvej teoretickej časti autor predstavuje dôchodkový systém, jeho vývoj a charakteristiku. Rovnako popisuje zrod reformy a predstavuje jej legislatívny základ. V druhej časti analyzuje obdobie po reforme, kedy došlo opakovane k zmene vlády. Kaţdá vláda nastavila dôchodkový systém podľa svojich predstáv a videní. Cieľom tejto práce je tieto zmeny vyčísliť a poukázať na ich reálny dopad či uţ vo forme deficitov, dlhu alebo z pohľadu sporiteľa a jeho vlastného dôchodku.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses