Elektronické knihy - Puharič, Petr (2011)
Bakalářská práce podává přehled o problematice elektronických knih. Zabývá se historií e knih, současným stavem, popisuje jejich výhody a nevýhody, i predikci budoucího vývoje. Provádí srovnání a popis zařízení pro čtení e knih, rozbor ceny klasické knihy a e knihy a porovnává prodejnost e knih s prodejností hudby.